Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεώς μας η Γιορτή της Μητέρας την οποία διοργάνωσαν οι Ορθόδοξοι Σύνδεσμοι Γυναικών.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό από την πρεσβυτέρα κ. Σοφία Βοσκού, Πρόεδρο των Ορθοδόξων Ενοριακών Συνδέσμων Γυναικών. Στη συνέχεια ερμηνεύθηκαν ποιήματα και τραγούδια από τις Τζένη Καραπατάκη, Μιλτώ Κωνσταντίνου και Γιώργο Ασαρτζής και αποδόθηκαν στο πιάνο από την Μιλτώ Κωνσταντίνου, στο βιολί από την Ευτυχία Αθηνοδώρου και στην κιθάρα από τον Γιώργο Ασαρτζή. Ακολούθησε προβολή ταινίας με θέμα «Ἡρωίδες, Ὁμολογήτριες καί Μάρτυρες ἐπί Ὀθωμανοκρατίας στήν Κύπρο (1571-1878)», που ετοιμάσθηκε από την Δρα Γιώτα Παρασκευά Χατζηκώστα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η πρεσβυτέρα κα Κυριακή Μιχαηλίδου, η οποία τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά της ως μητέρα, πρεσβυτέρα και εκπαιδευτικός. Την όμορφη εκδήλωση έκλεισε με το σύντομο και μεστό του λόγο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας, κ. Αθανάσιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος και ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς μας, Αρχ. Ισαάκ.